За нас Услуги

Бързо търсене

Услуги Печат Е-мейл

Професионално почистване / Видове услуги

 

Първото, което ще направим за Вас при контакт, е да Ви посетим безплатно и да се запознаем с Вашите нужди. Ще Ви предоставим подробна оферта, в която ще бъдат включени всички разходи и тя ще бъде окончателна.

Пране меки настики (пътеки, килими, мокети и др.)

- изшършва се по метода на екстракция, което означава впъскване на почистващ разтвор и изсмукването му след това, при кето с постига отстраняване и на дълбоко проникнали замъсявания. След изсмукването на разтвора тъканите остават полу-сухи и чисти.

Пране мека мебел (дивани, канапета, матраци и др.)

- почистването на тапицерии се извършва също по метода на екстракцията с което се постига дълбочинно изпиране и премахване на голяма част от петната.

Почистване на твърди подови настилки (мозайка, теракот, мрамор, фаянс, паркет и др.)

Машинно -  измиването на пода се извършва посредством фрикционна машина и специални за целта почистващи препарати с които се постига отстраняване на дълбоко проникалите замърсявания. След изсмкване на мръсния разтвор повърхноста придобива чист и сух вид.

Пчистване на бани и тоалетни

- измива се цялостно (стени, под, обзавеждане) нанася се препарат с двойно дейсвие а именно, почиства и дезифекцира, които са напълно безвредни за човека и домашните любимци. Действието им премахва наслсгвания от варовик, циментов филм, ръжда, сапун и др. 

 

 

ЗАЯВЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ !

GSM: 0888 569 992
GSM: 0988 961 065