За нас Ч.З.В. / F.A.Q.

Бързо търсене

Ч.З.В. / F.A.Q. Печат Е-мейл

Често Задавани Въпроси / F.A.Q.


  • В кои региони извършвате почистване?
Услугите си предлагаме на територията на София-град, София-област и в провинцията, но САМО при поемане от страна на клиента на разходите за гориво.
  • Трябва ли да се направи подготовка преди почистване и как?
Не. Вие е необходимо да подсигурите САМО достъп до обекта и пространствата за почистване. Подготовката се извършва от Нашите екипи и включва обезопасяване на всичко пред да започне почистването.

  • Трябва ли да се подпише договор ?

 Договор за почистване се подписва при необходимост и желание от която и да е от двете страни.

  • Кога и как става заплащането на услугите?

Заплащането се извършва при приключване на работа за малки обекти (до 150 кв.м.), а за по-големите се заплаща авансово - 50% .

  • Какви почистващите материали (препарати) и оборудване ползвате?

 Ползват се САМО препаратите на водещаи в тази сфера производители-фирми, които са безвредни за човека и здравето му, както и на домашните любимци. Всички препарати са съобразени с наредбите на Мин. на Здравеопазването, сертифицирани и стандартизирани по международната система ISO 14000/2004.

  • Как се процедираако, поискам нещо допълнително, което не е уговорено в предварителната офертата, докато екипа е все още в обекта който се почиства?
Ако клиентът поиска на място и допълнителни услуги, то те се заплащат допълнително. Ако е необходимо, ще бъде изготвена и нова оферта на момента.
  • Какви услуги по почистване предлагате?

Извършваме професионално почистване на домове и офиси-почистване на мека мебел, пране на меки и твърди настилки, почистване на бани и тоалетни, както и на всякакъв вид помещения, сгради, басейни и екстериор

  •  Какво е Абонаментно почистване?

Абонаментното почистване е схема в която се посочват: организирането, процеса по извършване на почистването на обекта, контролирането и отчитането му. Това се прави с цел максимално оптимизиране на почистванто с високо качество и на оптимални цени.

  •  Как процедирате, ако клиента не е доволен от почистващата услуга?

 След като приключи почистването на даден обект клиента прави цялостен оглед и ако са констатирани пропуски, то те се отстраняват на момента.

 

 

ЗАЯВЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ !

GSM: 0888 569 992
GSM: 0988 961 065