За нас Основно почистване

Бързо търсене

Основно почистване Печат Е-мейл

Основно почистване

 

Основното почистване се състой от:

1. Машинно измиване и почистване на твърди подове (теракота, мрамор, мозайка, гранитогрес идр.)

- Използваме еднодискова машина с твърда четка - когато повърхностите са по-негладки или набраздени или падове за  по-гладки и  гланцирани подове и повърхности. Те вкарват препарат в настилките и по този начин се почиства в дълбочина и замърсяването се отстранява с изсмукване. Ако замърсяванията са по-тежки се използва устройство което създава пара с около 5 бара налягане и 160 градуса температура. 

2. Машинно изпиране на меки настилки (килими, мокети, пътеки и др.)

- Използват се машини нарчени екстрактори, както и високооборотни машини с четки които извършват почистването с екологични препарати. По този начин се щадят настилките и техните материи.Почистването става, като чрез екстрактора се впръсква в материята препарат, после се разтърква с четка и получената пяна се изсмуква. След третирането килимите и мокетите остават леко влажни , след няколко часа те изсъхват и остават чисти и свежи.

3. Почистване и пране на мека мебелнова.

-Извършва    се чрез машина наречена екстрактор, тя нанася препарата под формата на пяна и малко вода, което води до по-бързото съхнене на мебелите и техните материи. Машината връсква под налягане препарат в/у тапицериите на мебелите, след което се оставя да мине определено технологично време препарата да подейства на мръсотиите, след което той се изсмуква. След още определено технологично време за подсушаване на текстилните материи те са готови за употреба.

Метода дава отличен резултат, материята на мебелите е защитена а цветовете остават по-свежи и приятни на вид.